اشرف غنی: تعهدی برای آزادی زندانیان طالبان وجود ندارد

به گزارش وبلاگ ارم گفتگو، رییس جمهور افغانستان با اشاره به محدود بودن مذاکرات آمریکا و طالبان، تاکید نمود برای آزادی زندانیان این گروه تعهدی وجود ندارد.

اشرف غنی: تعهدی برای آزادی زندانیان طالبان وجود ندارد

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان وبلاگ ارم گفتگو، اشرف غنی رئیس جمهور افغانستان امروز یکشنبه (11 اسفند) در یک نشست خبری در کابل نکاتی را درباره توافق روز گذشته امریکا و طالبان بیان نمود.

وی گفت: من به نمایندگی از دولت افغانستان به مردم عزتمند خود اطمینان می دهم که برای حفظ صلح پایدار و نظام جمهوری اسلامی افغانستان از هیچ کوششی دریغ نکنم.

غنی با اشاره به توافق آمریکا و طالبان اضافه نمود: بحث ها میان آمریکا و طالبان محدود است، اما میان حکومت افغانستان و طالبان وسیع است.

وی ادامه داد: هیچ نوع تعهدی برای رهایی 5000 زندانی طالبان وجود ندارد. ما این موضوع را به صورت شفاف با خلیلزاد و مقامات دیگر در میان گذاشته ایم.

رئیس جمهور افغانستان تاکید نمود: هیاتی که می رود از ارزش های جمهوری اسلامی افغاستان و از قانون اساسی افغانستان نمایندگی می نماید صلاحیت هیات را کابل معین می نماید.

وی همچنین گفت: مشارکت به این معنا است که یک دیگر را قبول کنیم.

غنی اظهار داشت: معین کرسی من، صلاحیت هیئت نیست. من فرد نیستم، من امروز مدافع حقوق طفل افغان، زن افغان و شهروند افغان هستم. اگر جمهوریت وجود نداشته باشد، رئیس جمهور معنایی ندارد.

وی تاکید نمود: کاهش خشونت ادامه داده مى گردد، هدف ما این است که آتش بس تمام گردد.

به گزارش فارس، روز گذشته توافق میان آمریکا و طالبان در دوحه به امضاء رسید. همزمان با برگزاری این مراسم طالبان اعلام نموده بود آمریکا با آزادی 5 هزار زندانی این گروه از زندان های افغانستان موافقت نموده است.

ر

منبع: خبرگزاری فارس

به "اشرف غنی: تعهدی برای آزادی زندانیان طالبان وجود ندارد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اشرف غنی: تعهدی برای آزادی زندانیان طالبان وجود ندارد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید