امارات می خواهد کشور ما را هم شبیه یمن و لیبی کند
به گزارش وبلاگ ارم گفتگو به نقل از القدس العربی، عثمان ابوبکر وزیر اطلاع رسانی سومالی به شدت از مواضع امارات علیه این کشور انتقاد کرد.

وی اضافه نمود: امارات می خواهد که ما هم مانند لیبی و یمن باشیم و به دنبال ایجاد هرج و مرج در کشور ماست.
ابوبکر بیانیه وزارت خارجه امارات را با عرف دیپلماتیک مغایر دانست و از امارات خواست که درباره بیانیه وزارت خارجه خود توضیح دهد.
وی اضافه نمود: به نظر می رسد که امارات دولت سومالی را به رسمیت نمی شناسد و آنرا موقت می داند. بیانیه وزارت خارجه امارات بیانگر عمق روابط میان دو کشور نیست و مغایر با عرف دیپلماتیک و قوانین بین المللی است.
ابوکر تاکید کرد: امارات از طریق رؤسای برخی از ایالت های عضو دولت در امور داخلی سومالی مداخله می کند و این رؤسا پس از امضای توافق برگزاری انتخابات در تاریخ 17 سپتامبر به امارات رفته و مخالفت خود را با اجرای این توافق اعلام کردند.
وی اضافه نمود: انتخابات موضوعی داخلی سومالی است و هیچ کشوری اجازه دخالت به احدی در انتخابات خود را نمی دهد.
امارات متحده عربی به تازگی با صدور بیانیه ای نگرانی شدید خود را از وخیم تر شدن شرایط در موگادیشو پایتخت سومالی به دلیل خشونت مداوم و استفاده بیش از حد از زور علیه غیرنظامیان ابراز کرده است.
دولت امارات در سالهای اخیر تلاش زیادی می کند تا با پولهای نفتی در قاره آفریقا به ویژه منطقه شاخ آفریقا نفوذ خود را گسترش دهد.
منبع: خبرگزاری مهر