افزایش 25 درصدی دریافت مالیات در آذربایجان شرقی
به گزارش وبلاگ ارم گفتگو، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی از افزایش 25 درصدی دریافت مالیات 1400 در آذربایجان شرقی اطلاع داد و گفت: سه برابر وصول مالیات، منابع وارد استان می گردد

به گزارش وبلاگ ارم گفتگو آذربایجان شرقی، داود بهبودی در گفت وگو با وبلاگ ارم گفتگو، با اشاره به دخل و خرج بودجه 1400 آذربایجان شرقی گفت: درآمدهای استان در قالب وصول درآمدهای مالیاتی، گمرکات و غیره بوده که 90 درصد آنها را درآمدهای مالیاتی تشکیل می دهد.
وی با بیان اینکه تقریبا 5200 میلیارد تومان پیش بینی درآمدی برای آذربایجان شرقی در سال 1400 داریم، اضافه کرد: 4500 میلیارد تومان از این درآمدها، از محل دریافت مالیات است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه میزان دریافت مالیات در استان، حدود 25 درصد افزایش داشته است، گفت: پیش بینی های درآمد مالیاتی حدود هزار میلیارد تومان بیش از سال گذشته است که این افزایش، کمتر از نرخ تورم بوده است.
وی درآمد گمرکات و ادارات را نزدیک به 700 میلیارد تومان در سال 1400 بیان کرد و ابراز داشت: انتظار داریم درصد بالایی از این درآمدها در امسال محقق گردد.
بهبودی با اشاره به اینکه پیش بینی ما برای اعتبارات وارده به استان در پروژه های ملی و استانی هم، حدود 16 هزار میلیارد تومان است، اظهار داشت: این یعنی، سه برابر وصول مالیات، منابع وارد استان می گردد.
وی با بیان اینکه در سال های گذشته هم، چنین بوده ولی امسال شفاف تر شده است، توضیح داد: اکنون، منابع و مخارج استان ها کاملا تعیین و شفاف در بودجه 1400 درج شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی، در خصوص رتبه اعتباری و هزینه ای استان در مقایسه با سایر استان ها، اضافه کرد: از لحاظ درآمد و هزینه، رتبه هفتم را داریم که طبق آمایش سرزمینی و جمعیتی، رتبه منطقی است.
منبع: جام جم آنلاین